maanantai 23. huhtikuuta 2012

Museokoira Mopen Automobiili

Lopputyö


Suoritin Työharjoitteluni Mobilian Autokylässä ja siellä tuli tehtyä monen moista hommaa, joihin palaamme hieman myöhemmin. Harjoittelun aikana tein myös lopputyöni johon käytin paljon ajatusta ja aikaa. Viralliseen rakentamiseen meni noin kaksi viikkoa. Pysyin asettamassani aikataulussakin aika hyvin. Sain erittäin vapaat kädet suunnitteluun ja toteutukseen, joka oli erittäin hienoa luottamuksen osoittamista.
Alunperin lähdettiin suunnittelmaan Autokylälle sopivaa kuvaseinää, josta lapset voisivat laittaa pään reiästä ulos ja ottaa kuvia muistoksi.

Lopulta  idea syntyi kun työtoverini lähetti Saksasta kuvan museosta, jossa suoritti työharjoitteluaan. Kuvassa oli Linja-auto, jonka taakse mahtui ikkunoihin kokonainen koululuokka. Lähdin jalostamaan tätä ideaa Mobilialle sopivaksi.


TÄSTÄ SE SITTEN LÄHTI!



Kuvassa on T-Fordin harvinaisempi umpikatto malli, joka oli rättikattoa kalliimpi.
Auto on osa Automuseoiden neuvottelukunnan konservointiprojektia. Autoa tutkitaan ja pyritään löytämään oikeita tapoja konservoida autoja. Pyritään siis ettei kaikkia autoja entisöitäisi vaan säilytettäisiin. Lopputyössäni käytin tämän auton sivuprofiilia ja mittoja. Valmistui autoseinä jonka taakse pääsee penkeille istumaan.



Lopputulos monen mutkan kautta näkyy tässä testikuljettajineen.
Lisä informaatiot tulevat näkymään lopputyöraportissa.
Työtä voi käydä ihailemassa ja kuvailemassa Mobilian Autokylässä Kangasalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti